domingo, 13 de abril de 2014

Reflexió de la 6a setmana a l'escola

Durant la 6a setmana el més rellevant va ser que havíem d’inventar contes cada curs pel dia del llibre i després contar-los als altres cursos. Sent primer, només en varem fer 1 entre tota la classe, cada dos o tres varen fer dibuixos per tal d’elegir el millor i posar-lo al llibre. Quant a les frases del llibre ho varen escriure ells.

El llibre tractava d'un robot, en Rocco, que va rebre una telefonada d'un amic, en Joan, el qual li va dir que l'ajudés a la seva granja. En Rocco va anar fins allà i quan va arribar es va trobar que la gallina s'havia escapat del galliner. Així que ell amb els seus poders la va recuperar i li va donar al seu amic. Per agraril la tasca realitzada en Joan li va donar un regal, que no es sap quin va ser. 

Em va sorprendre que quan creavem el conte, quan demanavem quin personatge podria ser el principal, ens deien n'Spiderman, en Superman, etc. Tot noms coneguts de dibuixos de la televisió, el que em fa veure que l'únic que miren és la televisió i que els falta llegir sobre personatges diferents, que no se'ls hi doni tot tant mastegat, sinó que hagin d'imaginar una mica més. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario